Het team van de kinderboerderij bestaat uit het bestuur, een aantal vrijwilligers en en ondersteuning van ” De Kleine Hoeve” en “Pluk”. De vrijwilligers zijn ingedeeld in teams gerelateerd aan de werkzaamheden. de meeste vrijwiligers zijn 1 of meerdere dagdelen aanwezig. Algemeen gesteld dragen zij zorg voor de verzorging van de dieren en instandhouding van de kinderboerderij (aangestuurd door het bestuur of onder begeleiding). Tijdens de openingstijden en activiteiten is er altijd tenminste 1 lid van het bestuur aanwezig en lopen er 1 of meerdere vrijwilligers rond.

Het bestuur bestaat uit:

  • Mireille (Beheerder, Dieren, PR en Activiteiten)
  • Peter (Voorzitter, Financiën en Horeca)
  • Irene (Secretariaat, Tuin en Onderhoud)

Zij zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de Kinderboerderij .

De vrijwilligers zijn ingedeeld in verschillende teams:

Tuinteam: Voert het onderhoud aan de tuin en de weilanden uit. Het team bestaat uit: Henk, Irene, Rob, Wim, David, Elly, Tinny, Maria en …..

 

Klusteam: Voert onderhoud uit aan de infrastructuur van de kinderboerderij. Maakt en repareert onderkomens voor de dieren. Inspecteert regelmatig de omheining en de speeltoestellen. Het team bestaat uit: Kees, Hennie en Fred

 

Dierenteam: Dit team is verantwoordelijk voor de verzorging van alle dieren op de kinderboerderij. Ook letten zij op de gezondheid van de dieren en schakelen zo nodig professionele hulp in. Het team bestaat uit: Mireille, Eefje, Irene, Jeroen, Jessy, Maria, Jessica en ….

 

Ontvangst team: Vaak zijn de leden  van dit team het eerste contact voor bezoekers. Zij verzorgen de consumpties en voeren licht huishoudelijke taken uit. Het team bestaat uit: Peter, Jeroen, Lidia, Paulien, Thaienne, Johanna, Jessy en …….