Donatie Actie juli 2022: “Help de bokken van de geiten te scheiden”

Onderstaande actie is een groot succes geworden We hebben 2090 euro opgehaald. Inmiddels is het hekwerk aangekocht en afgelopen zondag 11september geplaatst. Op de activiteiten pagina’s kunt u wat foto’s zien mbt het plaatsen van het hekwerk.

Kinderboerderij de Sik heeft een drietal bokjes. Deze zitten in een apart deel van de weide om ongewenste uitbreiding van de veestapel te voorkomen

De geiten vinden deze bokjes wel heel erg charmant en omgekeerd geldt dat ook. De bokken breken uit en de  geiten weten over het hekwerk te komen. Een beter, steviger en hoger hekwerk is dus noodzakelijk. Dat kost ongeveer 2000 euro. Geld dat de kinderboerderij niet heeft. Dus we proberen via deze actie dus geld in te zamelen voor een nieuw hek werk voor onze bokjes!

Wie helpt ons met een donatie aan een nieuw hekwerk voor de winter? Het streefbedrag is 2000 euro!

Je kunt doneren via Whydonate.nl via deze link  https://whydonate.nl/fundraising/help-de-bokken-van-de-geiten-te-scheiden/nl/

Of als je bij “zoek inzamelactie” intypt Kinderboerderij de Sik of help de bokken van de geiten te scheiden, dan kom je bij onze doneer actie terecht.