Help Mee

Zoals je al op de openingspagina van deze website hebt kunnen lezen is Kinderboerderij De Sik nagenoeg geheel afhankelijk van subsidies en donaties.

Zo is het mogelijk om een dier te adopteren. Dat dier wordt niet je eigendom, maar blijft op de kinderboerderij. Dat is fijn voor het dier en zo weet jij zeker dat het dier alle zorg en aandacht krijgt om het gezond te houden. Natuurlijk kun je wel tijdens de openingstijden of tijdens activiteitsmiddagen altijd naar je geadopteerde dier komen kijken.
De kosten van de adoptie zijn 15 euro per jaar.

Als je besluit om een dier te adopteren dan kan dat op verschillende manieren. Je kunt langs komen op de kinderboerderij om een dier uit te zoeken of je vult het contactformulier in met als onderwerp adoptie. Wij nemen dat zsm contact met je op.

Is de adoptie geregeld dan ontvang je een adoptie certificaat met een foto van je dier. Ook wordt je op een regelmatige basis per email geïnformeerd over je dier.

Donaties

Met name voor donatie kun je  ons op een aantal verschillende manieren helpen.

1. Doe Een Donatie

Voor alle duidelijkheid, het gaat om een financiële donatie om de kinderboerderij te ondersteunen. Dat kan eenmalig maar ook maandelijks of jaarlijks Daarvoor word je regelmatig per email op de hoogte gehouden van wat er speelt op de kinderboerderij. Als je dat wat lijkt klik dan op bovenstaande  link voor meer informatie.

2. Kom In Actie

Ondersteun Kinderboerderij De Sik door zelf een actie te organiseren op je werk, je school of je club. Denk bijvoorbeeld aan een sponsorloop of een andere prestatie waar je denkt geld mee te kunnen ophalen.   Bovenstaande link geeft je meer informatie en zelfs een beetje inspiratie

3. Doneeracties

Deze zijn veelal gericht op onderhoudswerkzaamheden in de breedste zijn op de kinderboerderij. Dat kan zijn voor nieuwe planten in de tuin, vervanging van een stuk hekwerk etc. Deze acties worden veelal opgestart vanuit het bestuur van de Kinderboerderij. Zo is er dit jaar (2023) een doneeractie voor vervanging van een stuk hekwerk.

Supporter van De Sik

Tot slot is er de mogelijkheid om lid te worden van: “Supporters van de Kinderboerderij De Sik”. Een lidmaatschap kost minimaal 2,50 euro per maand. Daarvoor word je regelmatig op de hoogte gehouden van wat er speelt op de kinderboerderij. Neem hiervoor contact op met kinderboerderij De Sik via het contactformulier of kom langs.