Adopteren en Doneren

Het is mogelijk om een dier van de kinderboerderij te adopteren. Dat dier wordt niet je eigendom, maar blijft op de kinderboerderij. Dat is fijn voor het dier en zo weet jij zeker dat het dier alle zorg en aandacht krijgt om het gezond te houden. Natuurlijk kun je wel tijdens de openingstijden of tijdens activiteitsmiddagen altijd naar je geadopteerde dier komen kijken.
De kosten van de adoptie zijn 15 euro per jaar

Als je besluit om een dier te adopteren dan kan dat op verschillende manieren. Je kunt langs komen op de kinderboerderij om een dier uit te zoeken of je vult het contactformulier in met als onderwerp adoptie. Wij nemen dat zsm contact met je op.

Is de adoptie geregeld dan ontvang je een adoptie certificaat met een foto van je dier. Ook wordt je op een regelmatige basis per email geïnformeerd over je dier.

Doneren
Voor alle duidelijkheid, het gaat om een financiële donatie om de kinderboerderij te ondersteunen. Dit kan door lid te worden van: “Supporters van de Kinderboerderij De Sik”. Een lidmaatschap kost minimaal 1 euro per maand. Daarvoor word je regelmatig op de hoogte gehouden van wat er speelt op de kinderboerderij