Schapen scheren II (3 mei 2023)

Jan Brouwer heeft de volgende foto’s van het schapen scheren ter beschikking gesteld voor publicatie op onze website. Ook deze geven een mooi beeld van schaap naar trui.

 

Schapen scheren 3 mei 2023

Onder veel belangstelling zijn de schapen van Kinderboerderij De Sik weer geschoren. Daarnaast was te zien hoe de vacht nadat deze is schoon gemaakt, wordt gesponnen tot draden wol. Met de draden wol is dan weer een fijne warme trui te breien! Hierbij een kleine foto impressie

 

Pasen 2023

Eigenlijk een week te vroeg maar wat was het gezellig met de paashaas, de kip tok de springkussens en niet te vergeten alle bezoekers. Gelukkig hielp het weer ook mee en was het zelfs wat zonnig. Een kleine foto impressie:

 

Halloween middag op de SIK.

Op 26 oktober werd in de middag Halloween gevierd op Kinderboerderij De Sik. Schminken, springkussen en mooi weer maakte er een gezellige middag van. Hierbij een kleine foto impressie.

 

Burendag 2: Gezellig samen praten, spelen en….

Deze tweede dag volgde direct op Burendag 1. Toen stonden de vrijwilligers in de regen, maar deze dag liet regelmatig de zon zien. De SIK had weer van alles geregeld zoals een disco springkussen, een Eenhoorn springkussen, Schminken of een tattoo en natuurlijk paardrijden! Er waren dit keer wel hele grote paarden!

 

Burendag 1: Samen klussen!

Helaas werkte het weer niet echt mee! Maar de vrijwilligers die er waren hebben keihard gewerkt! De schuilstal is voorzien van een nieuw dak. Een klein deel bij de ingang van de schuilstal is bestraat. Hartelijk dak TOPPERS!

 

11 September nazomer Kids festival op de sik

Het was weer ouderwets gezellig op De Sik!

11 September: Het hekwerk is geplaatst om de bokken van de geiten te scheiden

Afgelopen zondag hebben Patrick, Tim, Victor en Kees het hekwerk geplaatst om de bokken van de geiten gescheiden te houden, Het is een dubbelstaaf hekwerk geworden van ca 1,45 hoog. Dus hoog en sterk genoeg voor een effectieve scheiding.

 

Wij feesten door! Buurtcamping 2.0

Een impressie van drie dagen feest!


Buurtcamping Kesteren Dag 1

Buurtcamping Kesteren Dag 2

Buurtcamping Kesteren Dag 3